De trainer en inspirator in uw organisatie

Vormeel helpt bij het ontwikkelen van het denken en doen. De vrije ruimte opzoeken en deze benutten. Iedereen in de organisatie wordt uitgedaagd om mee te denken en mee te doen aan verbeteringen. Inzet en creativiteit van velen overtreffen de specialisaties van de enkeling.

Onze ervaring is dat het belangrijk is dat de medewerkers inzicht krijgen in hoe de hoofdprocessen in de organisatie echt in elkaar zitten. Dat zij leren om verspilling in alle vormen eerst zichtbaar te maken en vervolgens ” spelenderwijs” te elimineren. Leren om méér te doen met minder tijd, materiaal en energie. Het ontwikkelen van de kunst om het onnodige weg te laten en de waarde van wat blijft te vergroten. Gebruik maken van mogelijkheden, nieuwe combinaties en creativiteit.

De Vormeel consultant kan gebruik maken van een uitgebreid assortiment van trainingsprogramma’s. Deze zijn in de praktijk ontwikkeld en getoetst. Desgewenst kunnen deze trainingen ook op het door u gewenste tijdstip en op maat voor u worden verzorgd.